Alt for meget socialdemokratisk moral

Stephen Kinnock betalte kun mellem 15 og 20 procent i skat i Schweiz, mens hans skatteprocent formentlig ville ligge på over 60 procent i Danmark.

Men ifølge socialdemokraterne og Villys haleparti så betyder skattetrykket jo ingenting, for man vælger Danmark med hjertet og ikke på grund af skatten.

Jo, men så kan det da undre, at Helles mand ikke bare betalte skat i det land, hvor han har bolig, kone og børn. Men det er vel fordi, han ikke skal lide under at være gift med formanden for socialdemokratiet?

Det her handler jo ikke bare om regler og jura, men om at han valgte at undlade at betale til den fælles kasse i Danmark – blot fordi han kunne.

Det er jo den kasse, der betaler for hans børns skolegang, hans kones løn osv. osv.

Længe leve den socialdemokratiske solidaritet – eller hvordan er det lige med det?

“Han kan jo ikke betale mere skat, selv hvis han ville” sagde Helle Thorning, men det er så langt fra sandheden i denne sag. Det kan godt være svært at slippe for at betale skat i Danmark, men det er nu aldrig gået af sig at blive fri for det. Men måske er det socialistiske par ramt helt usædvanligt her.

Helle Thorning har ellers selv for ikke så længe siden været med til at vedtage en skattelov som netop muliggør at skulle betale i to lande samtidigt, men den var måske bare ment til andre velhavere – dem har Helle Thorning jo som bekendt ingen problemer med at ville flå i skat.

Socialdemokraterne hyler op om personforfølgelse, men det her handler i virkeligheden om moral. Spørger man mig, så er det helt præcist dobbeltmoral, vi her ser fra Helle Thorning – der jo som bekendt hele tiden har beholdt hele fradraget på huslån osv. Det er trods alt sjovere med fradrag i Danmark end i Schweiz – ikke mindst når man tilhører den del af befolkningen, der betaler topskat.

Det var helt på sin plads, at KU tildelte Helle T prisen som “Månedens Hykler”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.