Respek for hjemmeplejen

Tænk at plejepersonaler skal se sig nedstirret og finde sig i underlige kommentarer, når de handler ind for en ældre medborger. TV2´s behandling af emnet har bestemt ikke kun gjort gavn! Men det værste er sgu, at nogle menigmænd på gaden nu ser sig selv som dommer over om andre er i gang med en ulovlig pause eller passer sit arbejde!

I Nyborg har de ligefrem oplevet, at en bil standser op, og en mand råber ud af vinduet, at “Det har du vist ikke tid til det der!”Det er altså langt ude at have så lidt respekt for andre mennesker!!!!

Det er helt på sin plads med sådanne afsløringer i TV2, og at de personer, der har snydt skal have fem tæer i bagdelen og gerne en retssag også, MEN TV2 har flere gange bragt et indslag om en fra Sønderborg, der fortalte om, at hendes tidligere kollegaer snød med tiden. En anden tv-station fulgte op på den, og det viste sig, at hun havde så lidt erfaring fra branchen, at det var lig nul, og desuden kunne hun intet fortælle om, hvordan kollegaerne havde gjort. ALLIGEVEL bruger TV2 stadig hende i flere indslag – det er stinkende ringe journalistisk. Så farver man et danmarkskort efter om man kan få nogen til at fortælle, at i deres kommune snydes der også! Det er ligeledes stinkende dårlig journalistik!

Resultatet er, at en del mennesker nu tror, at der snydes i hele landet. Det får så nogle til at tro, at de kan tillade sig en umådelig opførsel overfor plejepersonale, de møder ude i byen. Det er skidt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.