Respek for hjemmeplejen

Tænk at plejepersonaler skal se sig nedstirret og finde sig i underlige kommentarer, når de handler ind for en ældre medborger. TV2´s behandling af emnet har bestemt ikke kun gjort gavn! Men det værste er sgu, at nogle menigmænd på gaden nu ser sig selv som dommer over om andre er i gang med en ulovlig pause eller passer sit arbejde!

I Nyborg har de ligefrem oplevet, at en bil standser op, og en mand råber ud af vinduet, at “Det har du vist ikke tid til det der!”Det er altså langt ude at have så lidt respekt for andre mennesker!!!!

Det er helt på sin plads med sådanne afsløringer i TV2, og at de personer, der har snydt skal have fem tæer i bagdelen og gerne en retssag også, MEN TV2 har flere gange bragt et indslag om en fra Sønderborg, der fortalte om, at hendes tidligere kollegaer snød med tiden. En anden tv-station fulgte op på den, og det viste sig, at hun havde så lidt erfaring fra branchen, at det var lig nul, og desuden kunne hun intet fortælle om, hvordan kollegaerne havde gjort. ALLIGEVEL bruger TV2 stadig hende i flere indslag – det er stinkende ringe journalistisk. Så farver man et danmarkskort efter om man kan få nogen til at fortælle, at i deres kommune snydes der også! Det er ligeledes stinkende dårlig journalistik!

Resultatet er, at en del mennesker nu tror, at der snydes i hele landet. Det får så nogle til at tro, at de kan tillade sig en umådelig opførsel overfor plejepersonale, de møder ude i byen. Det er skidt!

Moralens to vogtere

Man efterlades ofte med det simple spørgsmål: Hvorfor er socialdemokraternes og fagbevægelsens skuldre altid de smalleste, når de siger, at de bredeste skal bære mest?
Venstrefløjen har haft travlt med at stille spørgsmålstegn ved de borgerliges moral, med evindelig snak om skattelettelser til de rige og en kalden ministre i samråd for selv den mindste bagatel.
Men der synes lidt langt mellem den gode moral på venstrefløjen.

Venstrefløjen gav vrede modsvar til borgerlige udmeldinger om en efterlønsreform. Dog kun indtil Helle Thorning selv gik ud og truede sine kammerater i de røde fagforeninger med netop at afskaffe efterlønnen.
De var nemlig blevet lidt lunkne over den smarte 12-minuttersplan, for de kunne se på deres medlemstal, at befolkningen ikke helt var på bølgelængde.
Mange synes ikke, det var tiltrækkende at sætte arbejdstiden op, efter i mange år at havde kæmpet for en kortere. Andre var utilfredse over, at fagforeningerne havde indgået aftalen med socialistpartierne om øget arbejdstid, mens de selv samme fagforeningen fra starten udelukkede at ville indgå samme aftale med regeringen. LO og resten af de røde fagforeninger (minus FOA) var ikke længere til for medlemmernes skyld, men førte partipolitik.
Det var ikke god moral at sælge sine medlemmer på den måde til fordel for to socialistiske partier, men det skulle blive meget værre!

LO startede en kæmpekampagne. Nu skulle befolkningen sandelig se resultaterne af den nuværende regerings politik. To personers svære situationer blev beskrevet i annoncerne. De to var kommet i klemme, fordi regeringen ifølge LO førte en helt uansvarlig politik.
Men hele kampagnen var én stor løgnehistorie. Den ene medvirkende var en stakkels arbejdsløs, der dog viste sig at være nyforelsket, og derfor havde hun opsagt sin stilling og var flyttet tværs over landet til kæresten. Det kunne man dårligt bebrejde regeringen.
Den anden viste sig slet og ret at være i arbejde, så historien om denne arbejdsløse mand var milevidt fra sandheden.

Det hele skulle kulminere med en demonstration på Rådhuspladsen i København med 100.000 deltagere.
LO på Fyn lokkede øens efterskoleelever med busser og en festlig dag i København med gratis koncerter. Eleverne skulle bare give besked om de skulle bruge 1, 2 eller 3 busser, så skulle LO nok sørge for at busserne hentede dem på efterskolerne – gratis. Efterskolerne reagerede kraftigt negativt på dette initiativ, det samme gjorde elevernes forældre, men LO fastholder, at der intet forkert var i deres fremgangsmåde.
Helt klart dårlig moral. De unge mennesker var uden andel i den konflikt, LO forsøgte at fremelske. De unge skulle bruges til at puste deltagerantallet ved demonstrationen op. Det mislykkedes i alvorlig grad, da der kun kom mellem 30 og 40.000 til den stort opsatte demonstration med gratis transport af demonstranter fra hele landet.

Imens kæmpede politikerne videre. Helle Thornings logrende hale Villy Søvndal fremførte ved afslutningsdebatten igen sit charmenummer. Han ville så frygteligt gerne have bl.a. statsministeren med ud på en køretur, hvor de sammen kunne se virkeligheden. Igen var der ingen, der ønskede at køre rundt med Villy Søvndal, måske fordi han ikke en gang selv ved med sikkerhed efterfølgende ved, hvor mange plejehjem han egentlig besøger på sådanne ture. Hvem husker ikke et besøg på moderens plejehjem, der sidenhen blev udlagt som en rundtur på næsten utallige plejehjem.
Nå, men jeg synes faktisk det kunne være interessant at tage en tur med Villy, for så kunne vi tage rundt og se, om det hele virkeligt går så dårligt, som han igen og igen beretter om.
Jeg sendte ham straks en invitation, og jeg ventede så i spænding på svar.
Desværre kom der efter meget kort ventetid et negativt svar fra Villys personlige rådgiver; Det var Villy ikke interesseret i.
Måske er Villy slet ikke rigtigt interesseret i at komme ud og se virkeligheden? Måske gad han ikke bruge tid på en tur med mig, da jeg slet ikke er kendt nok til at pressen ville give den omtale, Villy i virkeligheden var og er ude efter? Moralsk?

Når man bruger moral som omdrejningspunkt i en analyse af venstrefløjens troværdighed, så må talen også falde på et emne som folkeskolen.
Ledende socialdemokrater har revset andre ”almindelige” borgere for at fravælge folkeskolen Faktisk er det sagt, at jo mere resursestærk man som forældre er, jo mere moralsk ansvar har man for at bakke op om folkeskolen.
Det gælder tydeligvis ikke den socialdemokratiske top, hvor det er langt mere udbredt at benytte sig af privatskoler end af folkeskoler.
Moralen her synes at være: Gør ikke som vi selv gør, men som vi siger, I bør gøre! Så kan man selv bedømme om det er god moral.

Helle Thornings mand betaler ikke skat i Danmark. Han nøjes med at betale 15-20 % i Schweiz i stedet over 60 % i Danmark. Han tilhører desuden den eksklusive gruppe af personer, der tjener så meget, at Helle Thorning fra talerstolen flere gange har sagt, at de skal betale endnu mere. For hendes egen mand bliver det ikke vanskeligt at bidrage med meget mere.
Hans børn får gratis uddannelse, og hans kone lønnes som folketingsmedlem af den danske stat, men juridisk er det muligvis i sin orden, at han kun betaler skat i Schweiz. Moralsk må det nok kunne diskuteres.

Der er mere tøj på kongens krop i ”Kejserens nye klæder”, end der er stor moral bag Helle, Villy og LO som moralens vogtere. Måske skulle de selv begynde at opføre sig, som de ønsker, at andre gør?

Alt for meget socialdemokratisk moral

Stephen Kinnock betalte kun mellem 15 og 20 procent i skat i Schweiz, mens hans skatteprocent formentlig ville ligge på over 60 procent i Danmark.

Men ifølge socialdemokraterne og Villys haleparti så betyder skattetrykket jo ingenting, for man vælger Danmark med hjertet og ikke på grund af skatten.

Jo, men så kan det da undre, at Helles mand ikke bare betalte skat i det land, hvor han har bolig, kone og børn. Men det er vel fordi, han ikke skal lide under at være gift med formanden for socialdemokratiet?

Det her handler jo ikke bare om regler og jura, men om at han valgte at undlade at betale til den fælles kasse i Danmark – blot fordi han kunne.

Det er jo den kasse, der betaler for hans børns skolegang, hans kones løn osv. osv.

Længe leve den socialdemokratiske solidaritet – eller hvordan er det lige med det?

“Han kan jo ikke betale mere skat, selv hvis han ville” sagde Helle Thorning, men det er så langt fra sandheden i denne sag. Det kan godt være svært at slippe for at betale skat i Danmark, men det er nu aldrig gået af sig at blive fri for det. Men måske er det socialistiske par ramt helt usædvanligt her.

Helle Thorning har ellers selv for ikke så længe siden været med til at vedtage en skattelov som netop muliggør at skulle betale i to lande samtidigt, men den var måske bare ment til andre velhavere – dem har Helle Thorning jo som bekendt ingen problemer med at ville flå i skat.

Socialdemokraterne hyler op om personforfølgelse, men det her handler i virkeligheden om moral. Spørger man mig, så er det helt præcist dobbeltmoral, vi her ser fra Helle Thorning – der jo som bekendt hele tiden har beholdt hele fradraget på huslån osv. Det er trods alt sjovere med fradrag i Danmark end i Schweiz – ikke mindst når man tilhører den del af befolkningen, der betaler topskat.

Det var helt på sin plads, at KU tildelte Helle T prisen som “Månedens Hykler”