Uansvarligt flertal i Nordfyns Kommune

 To år i træk har Nordfyns Kommune gennemført store skattestigninger.

To år i træk har vi hørt fra den røde del af kommunalbestyrelsen, at det er den borgerlige regerings skyld, at vi her i kommunen mangler penge.

I efterhånden mange år har vi ligeledes hørt om, at der skal et kvalitetsløft til på skoleområdet i kommunen.

Derfor er en reform af skoleområdet påkrævet, har vi hørt.

Det hele har åbenbart været rent skuespil. Et umiddelbart underfundigt flertal bestående af de røde i kommunalbestyrelsen plus Dansk Folkeparti og Liberal Alliance har besluttet, at skolereformen udelukkende består i at lukke en enkelt skole. Denne skole skal så omdannes til specialskole.

Der er dog velkvalificeret tvivl om, hvorvidt denne skole overhovedet kan give ordentlige fysiske rammer for en specialskole.

Alligevel har det rød-sorte flertal nu bestemt, at der nu og her skal ansættes en skoleleder til den nye specialskole. Ifølge Nordfynslistens repræsentant er det nemlig vigtigt, at de kommende børn til specialskolen får besøg af skolelederen, inden de skal starte i den nye skole. Skal man forfølge denne tankegang, så bør der straks ansættes lærere og pædagoger også – og det skulle såmænd ikke undre mig, at det også sker.

Pengene til en skoleleder uden skole kunne være sparet – eller i det mindste kunne pengene være brugt med langt større omhu og respekt for de nordfynske skatteborgere.

Franz Rohde – Otterup

Folketingskandidat for C