Betale regningen

Der tegner sig et billede af et rødt flertal efter næste valg. Det er måske fordi, det er lykkedes Helle og Villy at bilde folk ind, at det kun er millionærerne, der skal betale mere i skat og afgifter.
Det gør jo ikke så meget, at de ”andre” skal betale mere.
Hvor meget vil du selv betale mere end nu, og hvorfor indbetaler du så ikke bare frivilligt ekstra til skat? Er det ikke det rigtige spørgsmål at stille?

Selvfølgelig vil Villy og Helle ikke fortælle hele sandheden om deres dyre projekt: Vi lover flere penge til hvad som helst. Fortæller statsministeren på TV om, hvor store skattestigninger de opererer med i ”Fair Løsning”, hidser Helle sig op til vilde højder.
Ganske vist dækker de højere skatter og afgifter ikke planens udgifter, for så blev planen helt uspiselig for vælgerne, og den bommert begår Helle og Villy ikke.
Men vær bare helt sikker på, at en rød regering bliver en dyr regering for os alle sammen – med nye og flere afgifter pakket ind i argumenter om ikke mindst sundhed.
Man kan kalde det en indskrænkelse af den personlige frihed, når staten bestemmer, hvordan vi bør leve og styrer os via afgifter.

Selv ikke afgifterne, der medfører tabt personlig frihed, er nok til at betale for Helle og Villys planer. Planer der går ud på, at verdens største offentlige sektor skal investere yderligere. Det er en dyr drøm at tro på, at vi skaber vækst ved at tage pengene fra folks lommer og ansætte flere i den offentlige sektor for pengene.
Regnestykket kommer aldrig til at gå op på den måde.

Statsgælden vil vokse i raketfart under Helle og Villy, og det bliver de unge, der skal betale.
Mens den ældre generation kan gå på efterløn og alene ved alder optjene ret til statsbetalte rettigheder – uanset hvor velhavende de er – smider vi regningen til de kommende generationer..
Generationstyveri? Måske! I hvert fald et udslag af forskellene på generationerne i antal vælgere.
De, der er unge nu, behøver næppe drømme om, at der skulle være lignende vilkår for dem selv, når de kommer op i alderen. Det er næppe realistisk – men betale regningen for den ældre generation må de gerne.
Betale gælden efter Helle og Villy, det får den unge generation helt sikkert også lov til – hvis der ved valget viser sig at være et rødt flertal i den danske befolkning.
Men så egoistiske er vi da ikke som befolkning, eller?

Du kan også hjælpe

5/2 2011

Du kan også hjælpe

I går den 4/2 2011 oplevede jeg det meget positive, at en facebookven skrev og spurgte efter et kontonummer, han kunne sætte et lille beløb ind på – for at støtte op om min valgkamp.
Det var et mindre beløb, men jeg blev meget glad for støtten, og selv små beløb er en stor hjælp, for min i kampagnekasse kan bunden tydeligt ses.
Skulle du også have lyst til at støtte med et beløb – mindre som større – så kan pengene indsættes på 1551 – 3719318991.

Du kan også hjælpe mig på andre måder
Der er altid brug for flere frivillige. Vi begynder nu på at ”dør til dør”, og det er du hjertelig velkommen til at deltage i. Vi kommer fortrinsvis til at gå i Nyborg og Kerteminde kommuner.
Der vil også fortsat være gadearrangementer, og der skal også hænges plakater op lige pludselig.
Du skal ikke binde dig til noget, men bare give en besked, så kontakter vi dig, når der er forskellige arrangementer, hvor vi kan bruge hjælp.

Vær med i min annonce
Du kan også hjælpe mig ved at sende et billede af dig selv, og give os tilladelse til at bruge dig i vores annonce. Du vil så kunne komme til at optræde i annoncen under overskriften: Franz Rohde – et godt valg!
Send billede og den tekst, du ønsker under billedet – erhverv, bopælsby osv.
Mail: franz@franzrohde.dk eller franzrohde@yahoo.dk

På forhånd tak – og tak fordi du brugte tid på at læse dette

Venlig hilsen
Franz Rohde
Pileurten 3
5450 Otterup
Tlf. 29255085

Uansvarligt flertal i Nordfyns Kommune

 To år i træk har Nordfyns Kommune gennemført store skattestigninger.

To år i træk har vi hørt fra den røde del af kommunalbestyrelsen, at det er den borgerlige regerings skyld, at vi her i kommunen mangler penge.

I efterhånden mange år har vi ligeledes hørt om, at der skal et kvalitetsløft til på skoleområdet i kommunen.

Derfor er en reform af skoleområdet påkrævet, har vi hørt.

Det hele har åbenbart været rent skuespil. Et umiddelbart underfundigt flertal bestående af de røde i kommunalbestyrelsen plus Dansk Folkeparti og Liberal Alliance har besluttet, at skolereformen udelukkende består i at lukke en enkelt skole. Denne skole skal så omdannes til specialskole.

Der er dog velkvalificeret tvivl om, hvorvidt denne skole overhovedet kan give ordentlige fysiske rammer for en specialskole.

Alligevel har det rød-sorte flertal nu bestemt, at der nu og her skal ansættes en skoleleder til den nye specialskole. Ifølge Nordfynslistens repræsentant er det nemlig vigtigt, at de kommende børn til specialskolen får besøg af skolelederen, inden de skal starte i den nye skole. Skal man forfølge denne tankegang, så bør der straks ansættes lærere og pædagoger også – og det skulle såmænd ikke undre mig, at det også sker.

Pengene til en skoleleder uden skole kunne være sparet – eller i det mindste kunne pengene være brugt med langt større omhu og respekt for de nordfynske skatteborgere.

Franz Rohde – Otterup

Folketingskandidat for C