Danmark er mere end det store byer

Det er som om regeringen og dele af Christiansborg har glemt, at Danmark er andet og mere end de store byer.

Vi er nødt til at tage udviklingen alvorligt, hvis ikke vi skal ende med et A og et B Danmark.

Allerede sidste år fremlagde Det Konservative Folkeparti en række målrettede initiativer, der ville sikre liv og udvikling i vores landdistrikter. En god håndfuld af disse kan Carsten Hansen med fordel kigge lidt nærmere på:

– For det første skal vi have genetableret håndværkerfradraget, så flere lærlinge og håndværksmestre kan komme i gang med at renovere boliger fra Gedser til Skagen.

– For det andet er det i dag helt afgørende at kunne bruge sin telefon og computer uanset hvor man er. Derfor skal etablering af bredbånd indgå som en naturlig del håndværkerfradraget.

– For det tredje skal vores mange forlystelsesparker, der særligt i landdistrikterne sikrer beskæftigelse og indtjening, have barberet toppen af deres skyhøje elregning.

– For det fjerde skal der sættes yderligere fart på nedrivning af spøgelsesbyer og tilsvarende renovering af vores mange landsbyer.

– For det femte er det nødvendigt med en mere konstruktiv tilgang til landbruget. Vi kan ikke fortsætte med at overregulere og beskatte hårdere, end hvad landmænd syd for grænsen oplever.

– Endelig har vi brug for at skrive en ny planlov. En planlov, der ikke hæmmer vækst og udvikling, men som fremmer de lokale erhverv og sikrer et rig og sammenhængende natur.

Kun tiden vil vise om, Carsten Hansen er minister af gavn, eller som hidtil – blot af navn.

 

Det Konservative Folkeparti

Kons_Logo_Prim-CMYK.jpg