Godt nytår

Så er endnu et år gået, og det går jo altid meget hurtigt, når man kigger bagud. Men 2017 var et år, hvor der skete meget – rigtig meget.

Ikke mindst var der kommunalvalg her i november, og det gik ikke helt, som jeg havde håbet – og troet. Jeg havde regnet med, at konservative ville få fremgang og få to valgt ind i kommunalbestyrelsen, men sådan gik det som bekendt ikke. At jeg ikke opnåede genvalg, det skal jeg gerne indrømme, at det står på min liste over overraskelser i år 2017, men fra mig skal der lyde en stor tak til de 256, der valgte at sætte deres kryds ud for mit navn. Og en liste over overraskelser skal der jo være, hvis det ikke skal have været et kedeligt år, og det har det så sandelig ikke været.

Når jeg kigger tilbage på år 2017, så står der en hel række af gode oplevelser. Ikke mindst en fantastisk sommerferie, hvor familien igen havde en masse gode og fælles oplevelser – og så var fruen og jeg lige et smut i Berlin, da vi skulle hjemad. En helt igennem fantastisk dejlig sommerferie – selvom det danske sommervejr ikke var prangende.

Rigtigt mange oplevelser fra år 2017 kunne nævnes, men for at gøre det kort, så kan jeg trække det sammen til, at det igen var et år, hvor det blev tydeliggjort, at det er minder, hvor familien er med, der fylder allermest.

År 2018 bliver fra start et noget andet år end 2017. Kalenderen er så godt som tom, og jeg skal igen undervise på fuld tid. Det med kalenderen bekymrer åbenbart fruen, for hun har forsøgt at tilmelde mig et aftenhold i porcelænsmaling, og endnu værre har hun forsøgt at lave aftaler om rideundervisning til mig. Det bliver nu næppe en af de to ting, jeg skal bruge min fritid på i 2018. Det ene virker lidt kedeligt, og det andet tør jeg slet ikke.

Minder fra år 2018 skal jo skabes, og derfor er vi allerede i fuld gang med at kigge på sommerferien. Der er lidt arbejde i at blive helt enige, men uanset hvor vi havner, så ved jeg, at det igen bliver en helt fantastisk oplevelse. Jeg glæder mig allerede.

I det hele taget er jeg sikker på, at 2018 bliver et rigtig godt år, hvor der kommer til at ske en masse ting, og jeg glæder mig over, at vi går ind i det nye år i rigtig dejligt selskab.

Livet er dejligt

Rigtig godt nytår ønsker jeg alle jer derude. Må alt det bedste ramme jer i 2018.

Skål!