Så er det på tide at ønske alle et rigtig godt år 2019

Og så er det også det tidspunkt, hvor man kigger tilbage på året, der gik, og også kigger frem på året der kommer.

2018 har alt i alt været et fantastisk år for mig. Toppen var naturligvis kobberbrylluppet med min helt fantastiske kone Charlotte. 12,5 år er lang tid, men sammen med hende føles det som tiden er fløjet afsted.

I 2018 var fruen og undertegnede også på en kærestetur til Prag, og den tur har sat mange gode minder. Jeg håber, vi på et tidspunkt kan få endnu en sådan tur, og det må da bestemt gerne være til Prag igen.

Fruen og undertegnede har i det hele taget rigtig mange minder fra 2018. vi gik igen til dans – hvilket vi nok burde gøre en hel del mere, for vi kan ikke dansene endnu – og vi har været til Honnør koncert, Birthe Kjærs jubilæumskoncert, Michael Falch solo, Preben Elkjær foredrag og flere andre ting. Vi købte to biler i år 2018 – så den sport står stille i nogle år nu. Så mange ting kunne nævnes.

En af de helt store ting i 2018 var vores sommerferie til Kroatien. Jeg elsker vores familieferier. Jeg elsker i det hele taget, når vi kan samle vores lille familie og have hyggelige timer – og det sker heldigvis ikke så sjældent.

År 2018 var også på andre områder et særligt år. Jeg blev opereret, og det var en lille bitte operation, men det helede ikke som håbet, og jeg gik glip af Folkemødet, hvor jeg skulle have slået mine folder med Lars Bo. Jeg håber, vi får en ny chance.

2018 var også året, hvor jeg besluttede mig for at gøre noget ved min dårlige form. Jeg begyndte efter sommerferien at træne mere intensivt end i mange mange år. 100 træninger og et tab på 10 kg var målene inden kobberbrylluppet, og målene blev indfriet.
Nu er status 119 træningen fra sommerferien og til udgangen af år 2018, og træningen fortsætter. Jeg skal op på 200 træningen, og 20 kg skal smides, inden Eventyrløbet i år 2019 – regnet fra træningsstarten i sommers.

Så var 2018 også mit første år som ikke valgt til kommunalbestyrelsen – efter 4 år med et højt aktivitetsniveau på den front. Det har givet mig noget fritid, og det har muliggjort mit træningsprogram. Det med tiden er dog sådan lidt blevet udvandet lidt, for jeg har involveret mig i en del ting.
Jeg sidder i bestyrelsen i Fjernvarme Fyn, jeg er næstformand i den lokale vælgerforening, jeg er næstformand i storkredsens bestyrelse og sidder også i forretningsudvalget, jeg er medlem af hovedbestyrelsen i Det Konservative Folkeparti, jeg er bestyrelsesmedlem i eliteafdelingen i Otterup Håndboldklub og så er jeg blevet formand for Otterup Lokalråd.
På arbejde har jeg været med i et ledertalentforløb (det hedder det altså), og jeg vil gerne videre af den vej.
Jeg har ikke kedet mig.
Samtidigt har fruen fået nye og større udfordringer jobmæssigt, så hun arbejder nu (mange timer) på Langeland, så vi skal stadig værdsætte vores tid sammen – og det gør vi.
For tiden grubler jeg en del over, om jeg skal være involveret i lige så mange ting i 2019, som i 2018. jeg er ikke færdig med at gruble endnu.

Omkring det politiske var 2018 også en særlig oplevelse på den måde, at resultaterne af mange beslutninger, jeg har været med til at tage, viste sig som færdige projekter. Bare et par enkelte nedslagspunkter er klimaprojektet i Bogense, det nye meget flotte og brugbare område ved skolen i Otterup – og i Bogense, den nye cykelsti mellem Kappendrup og Hjadstrup og meget andet som fx byfornyelsesprojektet i Krogsbølle kunne nævnes.
Det er da lidt ærgerligt ligesom ikke at få tingene fulgt helt til dørs, men sådan må det jo nu en gang være.
Og det er da i øvrigt glædeligt, at den positive udvikling i Nordfyns Kommune jo ikke ligefrem er stoppet.

År 2019 ser spændende ud. Vi skal have lavet et større haveprojekt her hjemme, og det bliver rigtig godt, men det, jeg glæder mig mest til, er helt klart samværet med familien – børn, svigerbørn, forældre, svigerforældre, svoger og alle de andre.

Tak til alle jer, der var med til at gøre 2018 til et fantastisk år.

Rigtig godt år 2019 derude