Nye tider giver nye muligheder

Nye tider giver nye muligheder. Derfor skal der også en gang imellem træffes nye beslutninger. Det har jeg gjort.

For nylig kom jeg med i bestyrelsen for eliteafdelingen i Otterup Håndboldklub, og via dette blev jeg involveret i opstarten af Otterup Lokalråd, hvor jeg som formand skal medvirke til at få dette lokalråd sat på skinner.

Spændende nye projekter for mig, og ud over mit arbejde som lærer, sidder jeg også fortsat i bestyrelsen for FjernvarmeFyn.

Samtidigt går jeg i gang med diplomuddannelsen i ledelse, hvilket jeg glæder mig meget til. Det vil sandsynligvis åbne nye muligheder i fremtiden.

Når man gør noget, skal man gøre det ordentligt. Sådan har jeg altid haft det. Kan jeg ikke gøre det ordentligt, så bliver det negativt og stressende – i stedet for positivt og udviklende.

Derfor stopper jeg med mine poster inden for det politiske organisationsarbejde. Jeg er allerede trådt ud af bestyrelsen i den lokale vælgerforening, hvor jeg sad som næstformand. I næste måned træder jeg ud af forretningsudvalget og bestyrelsen i storkredsen, hvilket også betyder, at jeg siger farvel til posten i regionsudvalget og som hovedbestyrelsesmedlem i Det Konservative Folkeparti.

Det er efterhånden blevet til en del år med politisk aktivitet, og min interesse for politik er ikke forsvundet. Døgnet har bare kun 24 timer at give af, og det blev tidspunktet, hvor der skulle vælges til og fra.

Ingen døre er smækket i, og ingen broer er brændt.

Til sidst vil jeg blot sige tak til de rigtig mange gode mennesker, jeg har lært at kende gennem den politiske karriere, og jeg kommer da bestemt til at savne samværet med jer omkring det politiske arbejde. Heldigvis vil en del af jer jo stadig være at finde i omgangskredsen og i vennekredsen.