Indmeldt i Venstre | Franz Rohde

Efter et års tid at have været partiløs, har jeg taget en vigtig og for mig helt rigtig beslutning.

Jeg har meldt mig ind i Venstre.

Jeg har stadig lysten til indflydelse – til at være med til at gøre en forskel – og ud over lokalt bestyrelsesarbejde, så bliver det nu også mere direkte i forhold til den lokalpolitiske del.  

På nuværende tidspunkt sidder jeg som formand for Otterup Lokalråd, og jeg sidder med i elitebestyrelsen i Otterup Håndboldklub. Det er helt bestemt spændende – om end 2020 på grund af Corona har været et særligt udfordrende år på flere måder.
Særligt udfordrende var år 2020 også i forbindelse med min bestyrelsespost i Fjernvarme Fyn, men der var det nu, det mulige salg af selskabet der var det største omdrejningspunkt. Heldigvis er de planer nu – igen – lagt på frost.

Fra min tid som aktiv i det politiske arbejde – og i tiden som medlem af kommunalbestyrelsen i Nordfyns Kommune – har jeg et godt kendskab til den lokalpolitik, Venstre arbejder for her i kommunen, og det virker som det rigtige sted for mig at være med. Jeg håber selvfølgelig, jeg med mit medlemskab kan være med til at præge denne lokalpolitik, og være med til at gøre noget godt endnu bedre. Det er jo lysten til at påvirke, bidrage og forbedre, der driver en til at deltage i det politiske arbejde. Ligesom i bestyrelsesarbejde i øvrigt.
Jeg glæder mig rigtig meget til at være med.