Tak tak tak

Tak tak tak

Tak til hver og en der valgte at stemme personligt på mig.

Jeg fik 81 personlige stemmer i Otterup.
114 personlige stemmer fik jeg i alt. Det er faktisk ikke så ringe endda. Tusind tak for hver og en – jeg er taknemmelig og ydmyg over dem.Tak!

At jeg ikke er blandt de valgte til den kommende kommunalbestyrelse, det er jeg ærgerlig over – og lidt skuffet over – for jeg havde håbet, at jeg kunne få lov at bidrage til de politiske beslutninger – ikke mindst omkring udviklingen i bymidten i Otterup, men bestemt også på mange andre områder.
Sådan blev så ikke, og det kan jeg ikke ændre på.

Til gengæld er jeg glad for, at jeg har været medvirkende til, at vi på Nordfyn fortsat har en stærk borgmester og et stærkt borgerligt flertal.

Tak til alle jer, der satte jeres kryds ved mig, og kæmpe tak til alle jer der har støttet og hjulpet. Det betyder meget mere, end nogen ord kan beskrive.

Nu skal resultatet fordøjes, og tanker skal tænkes, men jeg er ikke bitter eller noget i den stil. Selvom jeg som sagt er ærgerlig.
Jeg kan se, at mange rigtig gode kandidater ikke opnår, hvad de egentligt havde fortjent. Sådan er politik – vi kan jo ikke alle få plads i kommunalbestyrelsen.
Et stort tillykke til de valgte – og rigtig god arbejdslyst.
Jeg ved, at det er spændende og givende at sidde med, hvor beslutningerne tages.
Glæd jer.